Uefa champions league

• Автор теми Автор теми Фόбоς
  • Дата створення Дата створення
Як я і казав один матч проти Мю на свому полі, це не показник(по великому рахунку Бврса, ще й у матчі проти Шальке повинна була пакувати валізи). МЮ в цьому році машина для вбивств, я з самого початку казав, шо їм світить фінал, а вот в фіналі можливо все, всетаки один матч!!!!

МаРшАл сказав(ла):
ЯК НА МЕНЕ ТО ЛІВЕРПУЛЬ ВИЙДЕ В ФІНАЛ
miwania сказав(ла):
я тоже так думаю что Ливерпуль. выйдет в Финал.
Ія скажу, шо Лівер має вийти у фінал... Причом мат4-то буде явно цікавішим, всьотакі гол Ліверу тре кідать полюбом... короче шду-нідашдусь сівотнішнєва ма44а...
З.І. думаю буде забито більше 3-ох голів... (надіюсь всі у ворота Пєті - чіловєка-танкіста)...
З.І.2. хоть би тіки не дотянули до додаткового часу і пінальків... я єтого нівидіржу *CRAZY*

BEN LADEN сказав(ла):
хоть би тіки не дотянули до додаткового часу і пінальків... я єтого нівидіржу
це вже буде зовсім не цікаво... дежа вю....

Барса так і не змогла забити. Класна команда вилитла із ліги, але пройшла ще краща!!!!

Я думаю сьогодні Ліверпуль виграє в Челсі 2-0.А в фіналі програє МЮ 2-1 або 1-0.

Twisted,
На рахунок того шо Ліверпуль сьогодні виграє в Челсі питань нема але ЛІвер щас досить в хорощій формі і як пише FIFAyer,
там буде лиша 1 гра а фінал є фінал і 2 командам прийдеться викладатися навіть не на 100% а на всі 1000%.

добавлено через 3 минуты
А ЯК НА ВАШУ ДУМКУ ЧИ СПРАВЕДЛИВО ОСЬ ТАКЕ В ФУТБОЛІ ЯК МЯЧ ЗАБИТИЙ НА ЧУЖОМУ ПОЛІ нап. ІРАЮТЬ 2 ОДІНАКОВІ КОМАНДИ ПО СИЛІ АЛЕ 1 КОМАНДА ЗІГРАЛА НА ВИЇЗДІ 1-1 А ДОМА 0-0 І КОМАНДИ ВРОДІЬИ Й ЗІГРАЛИ В НІЧИЮ АЛЕ ПРОХОДИТЬ ДАЛІ ЛИШЕ 1 КОМАНДА.
ЯК НА МЕНЕ ТО ЦЕ ПРАВИЛО ВІДЖИЛО І ТРЕ ЙОГО ВІДМІНИТЬ ХАЙ КОМАНДИ ВИЯСНЯТЬ МІЖ СОБОЮ ХТО СИЛЬНІШИЙ !!!!!!!!!1

Мда...ну не знаю....от читаю ваші пости,і ба4у що всі ви проти Челсі...нічим не погана команда...,Але врахуйте той фактор ,що вони грають вдома...і Челсі як любий світовий гранд вміє грати дома....такщо мій прогноз....1-1(1-0)....допольнітельнє...;-) 8-)

Bogdan,
Ми не протів Челсі а реально дивимось на речі Челсі щас не в найкращій своїй формі а Ліверпуль якраз набирає обертів а те що Челсі буде дома грать то воно не сильно і поможе адже з Ліверпуля прийде таож багато фанів підтримати свою команду.

Думаю будет 2-2

На рахунок Ліверпуль - Челсі, то думаю буде 2:1, а на фінал ще рано щось загадувати...

DjFuflik,
якраз нормально адже фінал незабаром!!!!!!

МаРшАл,
Вінал то незабаром, але ще не вияснилися всі його учасники!

от говоримо шо Ліверпуль пройде далі Челсі але матч тіки буде ввечері такшо там може бути все і навіть таке як Челсі порве ЛІверпуль!!!!

добавлено через 40 секунд
DjFuflik,

а іфнал незабаром такшго прогнози можна робити вже щас!!!!

МаРшАл сказав(ла):
Ми не протів Челсі а реально дивимось на речі Челсі щас не в найкращій своїй формі а Ліверпуль якраз набирає обертів
На рахунок того що ти реально оцінюєш ситуацію то це я сомніваюсь. Я б раніше потрібного не відносив Челсі до рангу передчасного аутсайдера! Як всім нам відомо аристократи добре вміють вигравати на рідному полі, про це свідчить останній матч їх з МЮ який закінчився рахунком 2:1! Я б неспішив що до перебігу і кінця цього матчу!
МаРшАл сказав(ла):
а те що Челсі буде дома грать то воно не сильно і поможе адже з Ліверпуля прийде таож багато фанів підтримати свою команду.
Так це шо ти написав тут взагалі тут смішно:-D Кількість вболівальників на полі тої чи іншої команди незалежить від бажання йти чи не йти! Чи ти думаєш що вболівальники Челсі нехтіли йти на гру яка проходила в Ліверпулі*JOKINGLY* Все залежить від кількості мість яке виділяється фанам команд на виїзних і домашніх матчах. Такшо якби нехтіли вболівальники Ліверпуля прийти на матч буде їх меншість, як і на енфілдроуд вболівальників Челсі! Допоможе олдтрафорд для аристократів!!!Та щей як!!!

В Челсі тоже великі шанси пройти далі,вони грають в нічейку і вже в фіналі так шо вони будуть (наверно)оборонятися на всю ,а на контер атаках можуть забити!!!!
Я думаю буде 0:0або 1:1

vasik,да там 2 команди будуть битися за перемогу адже 2 командамвона потрыбна!!!!!

МаРшАл сказав(ла):
да там 2 команди будуть битися за перемогу адже 2 командамвона потрыбна!!!!!
То це ясно шо вони будуть боротись за премогу,але в Челсі більші шанси
бо в них 1 гол на виїзді, і вони грають вдома..
Тиск трибун має Челсі пловірити в перемогу,і якщо ігра добре піде в них то вони мають прходити далі...
А якщо Ліверпуль виложится на всі 101% то Челсі буде кранти!!!

важко шось говорити по поводу цього матча, соперники проводять явно не лучші свої созони...
арістократи сядуть в оборону і якшо не будуть ловити мух, то непропустять....
мерсісайдци будуть чавити так як вони вміють...
челсі слабше за лівер... але свої стіни і результативна нічия на енфілд роуд можуть вивести челсі в фінал...
ой бідний риисе...
хотя я за лівер.... Ліверпуль вперед!!!!!!!!!!:-)

добавлено через 5 минут
ой забув про рахунок, вже матч почався але думаю не пізно..2-1, або 1-1

Я за CHELSEA!!!
CHELSEA вперед!!!
P.S шот 1-1 или 0-0

да жаль....=( шкртела замінили... хююпя вийшов...