ginger, розказую для тих у кого пізнє, моя відповідь про Сьоміна такаж недоречна як і твоє тупе питання. І якщо, ти незрозумів шо я мав на увазі, то це твої проблеми і при тому шей проблеми з верхнім ярусом.
а хто заважає металісту продавати?
Буде спорос, буде і пропозиція! За динамо вболівають по всій країні, тому і попит на їхню продукцію є завжди, а толку вкладати кошти в випус стоттисяч примірників шарфів з клубною символікою метала, і намагатися продавати їх по всій Україні?
Логіка?
Wehr, якщо з Адміралом Дупою і можна про щось поговорити, то про тебе складається враження, що футбол ти дивишся по радіо і то тільки по святам...може вже хватить дурником прикидуватися?
Знахарь. Розумник? Гуру шуткі і вісєлья? Якщо я і можу прикинутись, шоб затупом відповісти тобі на твої висновки, то я бачу тобі прикидатись не треба.
На рахунок моментів. Ці гольові нагоди Динамо в Києві, ніяким чином не зрівняються з моментами Валенсії які були в іспанії. Як можна доводити в цьому випадку, що у динамо супер захист і вони по-грі пройшли Валенсію, я незнаю.
Сообщение от Wehr
Зрівнюючи гру, гравців, та тренерський склад, динамо тихенько курить бамбук.
і де ж тут логіка?...
Для інтелектуалів розв'язок задачі.
Спостерігаючи за грою метела і динамо, я зробив висновок, що метал знаходиться в кращій формі(одін-нуль)
Великої різниці в рівнях гри гравців в цих клубах немає, напроти я багато плюсів в метала, і в атаці, і в захисті, і в середній ланці.(рівно)
Мирон Маркевич, на мою думку на теперешній час найкраший тренер на території України( з тих які тренують в вищій лізі, Лобановського згадувати непотрібно.). Гра яку він нав'язав в металі, більш динамічна, красивіша, і якби то виразитись "європейська".( ту нуль)
Вот ана, звичайно ти зараз напишеш, що куда там, гіоане і в встєльках едмара не тримав, но це буде твоя думка.