Про шо говориш? Ха Ха! Ти знаєш шо таке преса, або ЗМІ??? Нещодавно Аліва зафоткали в укр.камеді з дорогущим коктейлем і кальяном))) А Мілевський з Нінковичем побили якогось тіпа в клубі, а потім лізли до менеджера клубу з лаве, щоб той не піднімав скандал...Ozzy сказав(ла):про шо ти говориш? їх жеж сьомін на банці не гріє, як луческу в шахті шуста і худжамова!!!
Три воротаря на полі??? Куда їх в напад ставить? Ха хА!Ozzy сказав(ла):як луческу в шахті шуста і худжамова!!!
ага... добре шо хоч чемпіонат виграли, а то в всьому іншому Шахтарю вони явно просрали...Arkhangel7 сказав(ла):Ну що ж динамо чемпіон Досрочно))))
ти шо торочиш яке прсосрали??? шахтарю прсто везло і всё тут! і яке во всёму в еуфа і в кубку і то дуже їм повезло в кубку України такшо читай і думай!!AdMiRaL_DyPa сказав(ла):ага... добре шо хоч чемпіонат виграли, а то в всьому іншому Шахтарю вони явно просрали...
бачу далі з тобою спілкуватись немає сенсу такяк ти навіть не можеш зрозуміти суті розмови.AdMiRaL_DyPa сказав(ла):Про шо говориш? Ха Ха! Ти знаєш шо таке преса, або ЗМІ??? Нещодавно Аліва зафоткали в укр.камеді з дорогущим коктейлем і кальяном))) А Мілевський з Нінковичем побили якогось тіпа в клубі, а потім лізли до менеджера клубу з лаве, щоб той не піднімав скандал...
Наівнінька...
А нарахунок протистояння між динамо та шахтарем скажу, що так в цих 2 матчах Шахта була сильніша і це лише в двох матчах ! А динамо був сильнішим на протязі року!AdMiRaL_DyPa сказав(ла):ага... добре шо хоч чемпіонат виграли, а то в всьому іншому Шахтарю вони явно просрали...
+5Ozzy сказав(ла):бачу далі з тобою спілкуватись немає сенсу такяк ти навіть не можеш зрозуміти суті розмови.
Так є багато гравців які себе проявляють а потом про них не чути ! так він то себе проявив хоч зараз!AdMiRaL_DyPa сказав(ла):Ага, а динамо їх застоює! Алієв проявив себе на молодіжному чемпіонаті світу в 2005 році, а заграв тільки в 2009! Браво!
А хто зараз не "бухає" ))) ти мене застрелив цим повідормленням,AdMiRaL_DyPa сказав(ла):Ха ха! А зараз вони тіпа не бухають і развлєкаюця? Ти шо так гнать?
Про національну біду правильно сказав !Explorer сказав(ла):просто наша національна біда. Якась народна хохма є, тіпа, "Ага, у мене здохла корова, ну то хай у сосіда хлів згорить..."
так що пропоную вияснити хто є хто, через приват, а тут писати лише про футбол!5.3.4.Запрещены оскорбления в любой форме, будь то прямые («ты xxx!»), косвенные («в вас есть некоторое сходство с xxx») или заочные («Гейтс — xxx»), как в темах, так и посредством ПС (персональных сообщений). Ответные оскорбления также запрещаются.
5.3.5.Запрещено любым способом, будь то сообщение в теме, или никнейм, или аватар, или подпись, разжигать расовую, этническую или другую рознь (включая такие слова как «хохол», «москаль», «жид» и т.п.).
Ха ха... Це просто істерика малої дитини... Весь світ вболівав за динамо, але потім кожен почав вболівати за свою команду... Ти думай перед тим як писати! Почитай книжки, можу порадити Дугі Брімсона "Фанати 2000", "Ми йдемо"... можливо тоді ти зрозумієш що таке істинне вболівання за команду... А ті хто прийшли в ряди вболівальників Шахтаря через те що динамо просрало 2 єврокубкових сезони підряд, то не є вболівальникі, адже справжні фени, будуть вірними своїй команді в будь - який момент... Я радий за Шахтар!!! Вітаю їх з головними перемогами в цьому сезоні! УЄФА буде наш!3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):А про фанів Шахти скажу, що вони також колись всі (принаймні більшість) вболівали за ДК, і можна сказати що вони просто залишили динамо і стали вболівать за шахту! і як ви себе назвете ????
якщо "Ізяславський Пахтакор" Виграю Премєр лігу, то ви почнете вболівать за Них? сміх !
Суть розмови я розумію тим більше маю можлдивість приводити аргументи, які ставлять вас в куток, але ти не можеш зрозуміти що в мене є СВОЯ, ВЛАСНА думка, своє відношення до футболу вцілому, хай хоч в тебе піна з рота йде, але ти ніколи не доведеш мені що динамо краще за шахтар!Ozzy сказав(ла):бачу далі з тобою спілкуватись немає сенсу такяк ти навіть не можеш зрозуміти суті розмови.
нічого ти не розумієш, коли я тобі писав шо шахта поскупляла молодих українських гравців і тримає їх в запасі, то ти написав що динамівці бухають, це ти так розумієш, це в тебе просто нема що відповісти і ти що небудь говориш аби динамо загадити, доказуєш з піною в роті що шахтар кращийAdMiRaL_DyPa сказав(ла):Суть розмови я розумію тим більше маю можлдивість приводити аргументи, які ставлять вас в куток, але ти не можеш зрозуміти що в мене є СВОЯ, ВЛАСНА думка, своє відношення до футболу вцілому, хай хоч в тебе піна з рота йде, але ти ніколи не доведеш мені що динамо краще за шахтар!
Молоді українські гравці??? Такого не буває! Імена, фамілії а не попусту трусиш!Ozzy сказав(ла):нічого ти не розумієш, коли я тобі писав шо шахта поскупляла молодих українських гравців і тримає їх в запасі
Стоїть Пятов, знайди куди втулити двох інших!ALik сказав(ла):Шуст,худжамов
Нічого не показав, от і сидить на банці.ALik сказав(ла):кравченко
Гравець, який ще не досяг рівня Шахтаря. Кого скажеш знімати? Адріано? Вілліана?ALik сказав(ла):сёлёзньов
Він часто грає, не тупи!ALik сказав(ла):
Молодий? Ха ха!ALik сказав(ла):єзерський
Шеву також в збірну запрошують)))ALik сказав(ла):єзерський ше мігби і грати я некажу шо він молодий но всёравно в зборну його ше чогось приглашають
шось забагато не досягають рівня...AdMiRaL_DyPa сказав(ла):Гравець, який ще не досяг рівня Шахтаря. Кого скажеш знімати? Адріано? Вілліана?
навіщо було купляти трьох молодих і перспективних воротарів???AdMiRaL_DyPa сказав(ла):Стоїть Пятов, знайди куди втулити двох інших!
Ти подивись скільки гравців купляло Динамо, і скільки їх зараз грає в основі... Тайванській Рональдіньо, Угорський Мессі, Молдовський Зейдорф... Ото тільки і називать їх і вміють і табунами мавп возити...Ozzy сказав(ла):шось забагато не досягають рівня...
Навіщо було купляти Гільєрмо і відвалювати за нього 12 лямів???Ozzy сказав(ла):навіщо було купляти трьох молодих і перспективних воротарів???