Arkhangel7 сказав(ла):
да и особенностью вести диалог переходя на личности, так как под другому просто не позволяет образование
бывает и такое, что поделаешь
На особистості ніяких переходів не було, до цього поста... Заплач, бідненький...
Arkhangel7 сказав(ла):
Потом говорят "ну Украинский клуб, надо за него болеть"
Хто ж тобі таке казав?
Zel сказав(ла):
А по сути своей кроты кротами. Металлист и Днепр вызывают гораздо более тёплые чувства нежели крото-команда с их крото-болельщиками
Ну да, вони ж за свою історію набагато більш нагород завоювали, чемпіонат аж по піцот раз вигравали... No coments...
ZeL сказав(ла):
нужно быть человеком всегда, а не перед финалом просить "милостыню" от народа в виде поддержки
Я розумію що коли немає чітких аргументів людина починає поливати брудом інших, при цьому нести повнійший брєд, но шеф, це вже перебор. Хто і коли просив твоєї підтримки? Сиди собі в куточку і гавкай за свій вердер...
ZeL сказав(ла):
Тяжело просто, видимо, понять что дело не в паспорте и как кто-то упал или ударил, а дело в самих людях которые играют, формируют, тренируют, заботятся, болеют, переживают, ходят, любят и живут футболом
Ну да в Донецьку ж живуть нелюди, які не грають, не формують, не тренують, не піклуються, не вболівають, не переживають, не ходять, не люблять і тим більше не живуть футболом. Гріш ціна твому динамо, якщо вони не змогли пройти настільки немічну команду... А між тим стадіон найкращий у СНГ в Донецьку, одна з найкращих баз, також в Донецьку, найкращі філіали для дітей відкриває також Донецький клуб....
ZeL сказав(ла):
Крото-людям такие простые вещи тяжело понять, они начинают мыслить и аргументировать псевдо-чемпионствами и зелёными бушо-бумажками.
аргументувати бушо-бумажками? Більшого брєду я з народження не чув...
ZeL сказав(ла):
Вот и всё отличие между человеками и крото-людьми
Крото люді? Людино, перестань дивитись спайдер мена!!!
Arkhangel7 сказав(ла):
томущо в матчі зкарпатами він забив 3 голи карпатам
Ну Карпати це ще та команда. Клас серії А, і забити хет трик такій команді може тільки легенда футболу...
Arkhangel7 сказав(ла):
Тарас Михалик, Станіслав Богуш, Олег Гусєв, Сергій Кравченко - тільки не вихованці динамо
каддурі, шацкіх, клебер - це тільки динамо могло таке з людей зробити...=)))
Ozzy сказав(ла):
а шо ти скажеш про шахту??? шо вони за ВСІ минулі роки добились???
Я так розумію Реал для тебе це просто боги футболу, бо історія даного клубу дуже багата на виграші КОК? А щодо Шахтаря то вони виходили в 1/4 УЄФА, вигравали чемпіонат, кубок. А що ще треба для української команди? Чи може ти мені хоч розказати про КОК, який динамо вигравало ще 30 років тому???
Arkhangel7 сказав(ла):
ти мабуть географію погано знаєш! томущо я це не зрозумів
З географією в мене всьо гуд, за це не переживай! Мова йшла про фаркоша, якого називали угорським Мессі...
Arkhangel7 сказав(ла):
ярік про шахту взагалі ніхто нечув !!!!!!! раніш
Ну да, зато про динамо всі чули, як про дірмєцову команду...