Класно провів час з 2по 13 вересня, на велоестафеті .
проїхав 2010км за 12 днів
їхав я від Закарпацької команди, в Ужгород нада було попасти 3.09 вечором,
виїхав я 2.09 в 7.00 і фінішнув в м.Стрий 19.00 , проїхав 332км за 10ч 26мин з середнью шв . 31.8км\ч , + 10км по місту накрутив в пошуках ночівлі .
3.09 виїхав в 8.40 до гор був сильний зустрічний вітер і їхав нетак бистро як хтів з средньой 28.5км\ч після початкку гор і добравшись до вищої точки карпат шв. впала до 27.5км\ч і я заїхав на обід , харашо пообідавши на висоті 900м над рівнем моря я поїхав на спуск містами розганяясь до 70км\ч і того до Ужгорода я добрався в 16 часов ше було 2 часа в запасі пока приїде велоестафета і я міг погрітись під теплим закарпацьким сонцем і похрумати яблочко яке зірвав над трасой ф-1. ітого за день я проїхав 193км за 6ч 20мин з шв. 30.3км\ч + пару км по місту.
ф-2 номер в якому посилили організатори.
4.09 підйом 7.00 сніданок 8.00 сбор і виїзд з велоестафетой в толпі 30 велосипедистів на Львів , з Ужгорода виїхали проїхали 20км і далі погрузились в автобус Ф-3 , етап довгий нас вивезли на перевал нижні ворота а дальше їхали своїм ходом перевалили ше 2 перевали ф-4 , і стали на обід ф-5.
проїхали 179км за 5ч 35мин з шв.32.км\ч
5.09 вчора в вечері і в ночі йшов дощ , але 40 людей на велосипедах стартує в 9.00 зі Львова на Луцьк.
дорога порівняно з днями вище дуже погана добрались до границі з Волинськой обл. приєдналась ше група з 10чоловік і тіки їхати як полив дощ , нас в автобуси 40км так і їхали. в Луцьк вже вїжали на велосипедах , проїхали 112км за 3ч35мин з шв.31.2км\ч
6.09 з вечору звязався зі мною sak2139 і домовився про приєднання до велоестафети , коли і куда підїжати я йому сказав. sak2139 приїхав вчасно , велосипед на якому він мав їхати був явно важкий і не придатний для швидкості під 40км\ч , і як правило група саме таку швидкість і диктувала , їхали ми разом , спілкувались. sak2139 їхав молодцом хотя средня швидкість була 36км\ч і випав він тіки біля Рівного на горбах всетаки в горку і Я неризикнувби на його велосипеді їхати. на площу біля кіноиеатру Шевченка sak2139 приїхав за 5хв після нас , пофотографувались і він з родиною поїхали на Нетішин , а Я з групой на обід в 26 школу в Рівному, після обіду в Дубенський район в лагер ф-6. температура була +16 в доміках.
проїхано 110.6км за 3ч 22мин шв. 32.8км\ч дорога на Дубно ф-7
7.09 нічо непідозрюючи про підхоплення простуди я проснувся, поснідав,і виїхав з групой на Тернопіль .
проїхавши 22км мені стало скучно , швидкість біля 30км\ч і Я шукаю компанію для остановки і потом подоганяти групу. Остановилось ше 2 гонщика , з Чернівців Женя і з І.Франковска Любчик . Любчик відразу заявив шо тянути небуде , Женя пробував два раза но мою швидкість тримати неміг і пахав розрізаючи повітря тільки я , тримаючи швидкість в районі 38-42км\ч по рівнині , групу догнали біля границі обл за 23км , там приєднались Тернопільска команда , заїхали перед Кременцем на обід , і в Тернопіль. по дорозі було перше падіння , якись хлопець впав просто на рівній дорозі на шв. 37км\ч їхав в 3й парі перед мною.
шо правда всі і я його технічно обїхали. щастить.
проїхано 127.6км за 4ч 01мин шв. 31.7км\ч
8.09 добре відпочивши в готелі. але відчувши шкрябання в горлі я поняв заболів але особого значення непридав . сніданок , старт їдуть опять повільно на 23км остановку робить група я опять рішаю відпочити на 5 мин більше і відпускаю групу в відрив . через 13км доганяю групу ( 13км проїхав за 21мин, група за 26мин ) добравшись до границі Хмельницької обл. добавилось 10чел. а група почала їхати дійсно швидко і відрізок від границі до Хмельницького проїхали з середньою швидкістю 36км.ч но після Хмельницька послабили темп а остановились в лагері за 40км в сторону Вінниці.
проїхано 158км за 5ч 10мин з шв. 31км\ч
9.09 ше з вечора сказали шо це буде день неудачний , 9.09.09. І так і було . нас повели поганою дорогою, з групи постійно випадали проколовшиєся гонщики , навєрно пів групи за день прокололось . А я відчув сильне послаблення організму і просто неміг крутити педалі , кожен ривок в горку я пропускав і випадав з групи , даганяю їх на вершинах потихеньку добавляя темп. Перед Жмеринкою Я опять випадаю , проїжають мене буси технічки, з Рівенського буса мені пропонують зацепитись за вікно но я відказуюсь , провалююсь дальше за два великі автобуси , потом нахожу в собі ше якись резерв сили і на відносній рівнині розганяюсь за 40км\ч проїжаю автобуси, технічки і опять вливаюсь в групу. але після прийому в Жмеринці на Вінницю я вирішую їхати в автобусі. Понімаю шо мучити себе так нестоїть.
проїхав 83км за 3ч 11мин з шв. 26км\ч
10.09 зходивши в аптеку купивши і принявши необхідні ліки , я почуствував полегшення з ранку . На Житомир їхав в групі нічо непридумуя . особо нічим невідзначився етап , хіба падінням 4 гощиків . темп був невисокий .
проїхали 155 км за 5ч 10мин з шв. 30км\ч
11.09 етап на Київ був можна сказать останній , я їхав в групі до закінчення обїздної Коростишева , там случився черговий завал , вимушений піт стоп. далі я вже їхав по обочині рядом з групой і фоткаючи знайомих, ф-8,ф-9 пацани з нашої Закарпацької команди тянуть групу. швидкість 36км\ч улибаємся . В групі спокойствіє. Нарушили його перед Києвом влітаючи на такій швидкості в тягунки, і в Пущу водицю отдихать , а там уже дві гілки з Східних та Південних областей. На вечері було 314чол так сказали офіціантки
.
проїхали за день 145км за 4ч 44мин з шв. 30.5км\ч