До мене теж прилітали... Получили багато сексу... Після двох днів відсипання у мене в підвалі я їх здав у сексуальне рабство в Туреччину!_М_а_L_а_Я_ сказав(ла):они прилетали на землю,чтобы получить секс от земных людей
До мене теж прилітали... Получили багато сексу... Після двох днів відсипання у мене в підвалі я їх здав у сексуальне рабство в Туреччину!_М_а_L_а_Я_ сказав(ла):они прилетали на землю,чтобы получить секс от земных людей
Держи эти тарелки в руках покрепче, когда моеш их на кухне и моющиж срецтв меньше используй (что-бы скольськими небыли). И летать они ( тарелки )будут меньше_М_а_L_а_Я_ сказав(ла):А у меня тарелки на кухне каждый день летают........
glot сказав(ла):
Это ещё кто кого =)) >D@nZeR сказав(ла):Якби були давно б нас повбивали !
Они ускоглазие =))D@nZeR сказав(ла):На різних планетах були ці Китайці
Не туда куда нада смотрели =))D@nZeR сказав(ла):і з других країн
а тебе откуда знать что это лож ??? И я высказала лично свое мнение.D@nZeR сказав(ла):Якщо це все брехня !
Боже как ты угадал ????=-OD@nZeR сказав(ла):Може твій Папа або Мама чи може з друзів хтось інопланетянен ? І із-за того ти так впевнено пишеш що вони існують!
А ти дуже впевнений, що їх не має, якщо так то чому тоді ми існуємо, якщо на нашій планеті є життя то чому думаєш воно не може існувати, адже тільки в нашій галактиці близько міліона зірок. Більша ймовірність того, що вони існують чим та що їх немає.D@nZeR сказав(ла):ти їх ніколи небачіла і непобачіш так як їх немає
учённые над этим спорят уже не один годDreameR сказав(ла):Верите ли вы в существование иннопланетян?
А ми чим за них гірші, що також не можемо поспорить, хоч один одному щось доведемо._ЛаПуСьКа_ сказав(ла):учённые над этим спорят уже не один год
Можна подумати ми гірші за вчених, в декого і вища освіта є._ЛаПуСьКа_ сказав(ла):а мы тут сами чего то решаем
В цій якраз і є смисл не то що в деяких темах._ЛаПуСьКа_ сказав(ла):не вижу смысла этой темы
"истина гдето рядом" (с) X-Files :-X =-O_ЛаПуСьКа_ сказав(ла):не вижу смысла этой темы
Паш,какая истина?!Pashok сказав(ла):"истина гдето рядом" (с) X-Files