ВО "СВОБОДА"

Чи віддали б Ви свій голос за ВСЕУКРАЇНСЬКЕ ОБ`ЄДНАННЯ "СВОБОДА"

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    274

kredit_s

Користувач
Повідомлення
847
Репутація
9
Українець сказав(ла):
щоб виконувались закони які нажаль на сьогодні є лише на папері.
Для того,щоб виконувались закони потрібно будувати моральне і духовне суспільство, яке буде дотримуватися цих законів. А націоналізм тут відіграє далеко не перше значення...

kredit_s

Користувач
Повідомлення
847
Репутація
9
а також: "ці руки нічого не крали" :D просто допомагали ховати крадене :D

та й проте,що потрібно міняти людей при владі - в 2004 змінили, а нові виявилися нічим не кращі за старих - ще й не професіонали...

добавлено через 11 минут
а про Фаріон мовчать в кращих бюрократичних традиціях незалежної України...схоже "СВобода" починає мене розчаровувати... на початку опитування я голосував "За", тепер би утримався...

п.с Що там з тернопільським сміттям? - в тернополі ж свобода набрала біля 30% - як вирішується це питання - чи кращий варіант,що придумали - втихаря порозпихати сміття по сусідам?

Xarakternuk

Користувач
Повідомлення
41
Репутація
0
kredit_s сказав(ла):
а про Фаріон мовчать в кращих бюрократичних традиціях незалежної України...схоже "СВобода" починає мене розчаровувати... на початку опитування я голосував "За", тепер би утримався...

Українець, не розумію Вашої позиції, Ваш девіз «мовчання - золото»? Це не завжди добре. Про себе Ви пишете: «Я сором’язливий». Коли я навчався у ВУЗі, викладач філософії одній моїй одногрупниці сказав: «Жанна не будьте такою сором’язливою, не вийдете заміж». Перефразовуючи свого викладача, скажу Вам «Українець, не будьте такі сором’язливі, не пройдете в міську раду». А якщо і пройдете, то такі «парні» як Соснов «затопчуть» Вас і навіть не помітять цього. Дайте нарешті відповідь на рахунок Ірини Фаріон, а то своїм мочанням Ви починаєте втрачати потенційних виборців.

P.S. Кому цікаво – Жанна таки вийшла заміж.:)

Українець

Користувач
Повідомлення
244
Репутація
16
Xarakternuk сказав(ла):
Дайте нарешті відповідь на рахунок Ірини Фаріон

Раніше не міг нічого про це написати бо не мав інформації щодо неї за проведену акцію.
На внутрішньому рівні партії було визнано помилкою проведення даної акції у дитячому навчальному закладі - краще в цьому плані виглядав би будь-який ВУЗ Львова, але на всеукраїнському рівні це спрацювало як додаткова реклама. Фаріон за це ніяких стягнень не понесе.
Прошу вибачиння якщо когось не задовільнить така відповідь але це те, що я можу собі дозволити, для більшого обговорення цього питання не маю повноважень.

Українець

Користувач
Повідомлення
244
Репутація
16
kredit_s сказав(ла):
п.с Що там з тернопільським сміттям? - в тернополі ж свобода набрала біля 30% - як вирішується це питання - чи кращий варіант,що придумали - втихаря порозпихати сміття по сусідам?

Питання тернопільського сміття відноситься до компетенції Тернопільської міської ради та її виконавчого комітету (органу місцевого самоврядування). Тернопільська Свобода своєю більшістю пройшла до обласної ради і з метою сприяння місту Тернопіль вирішити проблемну ситуацію, облрада виділила місту 2 мільйони гривень. Тернопіль сам вирішує, що йому робити з цими коштами - чи провести тендер на вивіз сміття чи купити спеціалізованне обладнання для його переробки та утилізації.

vk713

Користувач
Повідомлення
180
Репутація
3
kredit_s сказав(ла):
Що там з тернопільським сміттям? - в тернополі ж свобода набрала біля 30%
Так, набрала, але виборці котрі за них проголосували, вірять, що "Свобода" буде захищати їхні життєві потреби і вивіз сміття входить також в цей перелік. І це нормально.
kredit_s сказав(ла):
як вирішується це питання - чи кращий варіант,що придумали - втихаря порозпихати сміття по сусідам?
Допоки існують хабарники у владі (в даному випадку - нетішинська), можна втулити кудись навіть сміття. А я по-доброму заздрю тернополянам - їхня влада всетаки думає про них. Сміття, це відходи, а відходи бувають хімічні, бактеріологічні, радіоактивні... і відповідальні (чесні) чиновники завжди прагнуть вивезти їх подалі, навіть в інші країни. І це їхня заслуга. А вивозять переважно за хабарі і в країни де народ нічого не вирішує. Наприклад, на закарпатті (не пам'ятаю де точно - показував ТСН) валяється під відкритим небом кілька десятків бочок з невідомим вмістом, але навколо нічого не росте. Походження бочок нікому не відомо, але написи на них угорською мовою. Так кого ми будемо ганити? - угорську владу чи українських чиновників?
P.S.Існує задумка зробити з ЧАЕС могильник радіоактивних ( чи лише радіоактивних?) відходів. Чому в нас? - тому що Європі це не пройде, що всі і розуміють. А на прийомі їх (відходів) чиновникам завжди можна копієчку "збити". Чи не так?

слонопотам

Користувач
Повідомлення
135
Репутація
4
Выходит у "Свободы"в правилах-гадить соседям?! Это ещё раз подтверждает хуторской менталитет её членов...Ну что же, Украина большая!
Удачи!

добавлено через 3 минуты
Українець сказав(ла):
це те, що я можу собі дозволити, для більшого обговорення цього питання не маю повноважень.
"Гвозди бы делать из этих людей!В мире бы не было крепче гвоздей!"
Вот вы и строитесь,уважаемый под ту гребёнку с которой боретесь!
У вас тоже людей в штабеля сбивают? А ваше мнение каково?

vk713

Користувач
Повідомлення
180
Репутація
3
слонопотам сказав(ла):
Выходит у "Свободы"в правилах-гадить соседям?!
В "СВОБОДИ" =в правилах= захищати, (робити комфортніше їхнє життя) своїх виборців, невже так важко "догнати"?І "СВОБОДА" це не виконавча влада.:-| І чому до тернопільської "СВОБОДИ" більше претензій, ніж до наших місцевих можновладців? Парадокс якийсь.;) Питання ініціатора підписання договору про прийом сміття - нікого не цікавить, натомість дуже муляє вчинок терноп.міськвлади. І я розумію чому - бо там при владі "СВОБОДА".
Була б ПР там основною, ніхто і не заїкнувся б тут на форумі щодо цього питання. Ось тут "собака і зарита".:cool:

добавлено через 4 минуты
vk713 сказав(ла):
Это ещё раз подтверждает хуторской менталитет её членов...
Але на цьому хуторі буде чисто і нічим не смердітиме:D

слонопотам

Користувач
Повідомлення
135
Репутація
4
vk713 сказав(ла):
В "СВОБОДИ" =в правилах= захищати, (робити комфортніше їхнє життя) своїх виборців
Это эначит,что в Тернополе живут избиратели более "украинские" ,чем в Нетешине?!=-O А как "Свобода"определяет кто украинский украинец,а кто просто украинец?:-X

vk713

Користувач
Повідомлення
180
Репутація
3
слонопотам сказав(ла):
Это эначит,что в Тернополе живут избиратели более "украинские" ,чем в Нетешине?!
Это эначит,что в Тернополе живут избиратели более "тверезомислячі" ,чем в НетИшине!
слонопотам сказав(ла):
А как "Свобода"определяет кто украинский украинец,а кто просто украинец?
Нове визначення - треба занести в вікіпедію:D

Spoch

Користувач
Повідомлення
475
Репутація
54
Вік
47
Українець сказав(ла):
це те, що я можу собі дозволити, для більшого обговорення цього питання не маю повноважень.
Я так розумію, що повноваження ви намагатиметесь отримати у нас, мешканців Нетішина. Чи не так?
Особисто я (як мешканець міста) вже зараз надаю вам полвноваження на висловлення власної думки щодо вчинку вашої однопартійки.

Гу Га

Користувач
Повідомлення
52
Репутація
0
vk713 сказав(ла):
Але на цьому хуторі буде чисто і нічим не смердітиме
о-о-о, слова истинного украинца, "моя хата скраю, нічого не знаю"
правильно выкинем свой мусор соседям и пусть они там хоть поздыхают все, плевать...
с такой жизненной позицией, вы останетесь сидеть там где и сидите

JohnSparrow

Користувач
Повідомлення
299
Репутація
19
Ну, это слова всего лишь одного человека (камент 169), вряд ли они олицетворяют позицию ВО "Свобода", да и само объединение позиционирует себя как всеукраинское хотя бы одним только названием. Я к этой партии отношусь без особого энтузиазма, но как-то сложно представить себе, что сидят в нескольких городах руководители из свободовцев (в смысле, идейные, а не попутчики) и посылают друг другу мусоровозы, :)

vk713

Користувач
Повідомлення
180
Репутація
3
Гу Га сказав(ла):
правильно выкинем свой мусор соседям и пусть они там хоть поздыхают все, плевать...
Ну чому викинемо? Сусіди (вірніше міськвлада) з радістю беруть це сміття за певну винагороду.:D Ну, а народ може лише на форумах деякий час пообурюватись.

JohnSparrow сказав(ла):
Ну, это слова всего лишь одного человека (камент 169), вряд ли они олицетворяют позицию ВО "Свобода
До речі, я не член ВО "СВОБОДА", а просто підпримую більшість програмних пунктів.;)

JohnSparrow сказав(ла):
но как-то сложно представить себе, что сидят в нескольких городах руководители из свободовцев (в смысле, идейные, а не попутчики) и посылают друг другу мусоровозы,
Правильно мислите, шановний. Для того щоб сміття пішло з пункту А в пункт Б, потрібно щоб в пункті Б були при владі не свободівці.:-p

kredit_s

Користувач
Повідомлення
847
Репутація
9
vk713 сказав(ла):
Ну чому викинем? Сусіди з радістю беруть це сміття за певну винагороду.

Тобто сусіди вже не украЇнці? Тобто громадяни гіршого гатунку?

vk713 сказав(ла):
Правильно мислите, шановний. Для того щоб сміття пішло з пункту А в пункт Б, потрібно щоб в пункті Б були при владі не свободівці.

А якщо при владі не свободівці,то сміття можна там викидати?
А як на мене і той,хто завозить - і той хто приймає - одним миром мазані.
Потрібно по-іншому цю проблему вирішувати - а її вирішують методом радянського совка чи дикого капіталізму...

vk713

Користувач
Повідомлення
180
Репутація
3
kredit_s сказав(ла):
Тобто сусіди вже не украЇнці? Тобто громадяни гіршого гатунку?
Сусіди (громадяни) такі, що =за копійку в полі горобця заганяють.=:D Про це всі тихенько мовчать чомусь.;)
kredit_s сказав(ла):
А якщо при владі не свободівці,то сміття можна там викидати?
За дозволом і з доплатою. :cool:
kredit_s сказав(ла):
Потрібно по-іншому цю проблему вирішувати
і запитати в компетентних органів, хто, коли, на скільки тон дозволив приймати сміття на давно переповнений смітник. І чому ніхто не піднімає питання про необхідність вирішення питання збуту (утилізації) нетішинського сміття. Чи тернопільське більше смердить? Чи тому, що там багато свободівців в міськраді? І взагалі - яке відношення має вивіз сміття до даної теми?:-(

JohnSparrow

Користувач
Повідомлення
299
Репутація
19
vk713 сказав(ла):
Правильно мислите, шановний. Для того щоб сміття пішло з пункту А в пункт Б, потрібно щоб в пункті Б були при владі не свободівці.
Это, типа, юмор такой, штоле? А почему просто "шановний", а не "=шановний="?

kredit_s

Користувач
Повідомлення
847
Репутація
9
vk713 сказав(ла):
І взагалі - яке відношення має вивіз сміття до даної теми?
дуже просте відношення - якщо приходить нова сила, і претендує на владу, то достататньо глянути на невеликі її справи, щоб зрозуміти їх методи і цілі. По кігтю видно лева - писали древні... А судячи по діях "свободівців" - видно максимум лапу дворового,обшарпаного кота...а дворові коти ,як правило рідко бувають ситі...і що в них на думці здогадатися не важко...

vk713

Користувач
Повідомлення
180
Репутація
3
JohnSparrow сказав(ла):
Это, типа, юмор такой, штоле? А почему просто "шановний", а не "=шановний="?
Тому, що в більшості Ваших постів присутнє логічне мислення, хоча і досить своєрідне, присутнє власне бачення певних проблем, питань.

kredit_s сказав(ла):
якщо приходить нова сила, і претендує на владу
А старій (теперішній) владі можна витворяти все, що заманеться?
kredit_s сказав(ла):
А судячи по діях "свободівців"
Ага, це свободівці найняли транспорт і відправили сміття без погодження (договору) з місцевою владою.:D До речі, договір є (на 3000 чи 30 000 тон), і в цьому зізнався Карнаущенко в передачі місцевого ТБ.