Знахарь
Користувач
- Повідомлення
- 1 062
- Репутація
- 20
а навіщо Тотенхему цей турнір?..в них зараз зовсім інші задачі стоять.3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):ого чого не здав того не ждав Лондонці вражають що одні що інші
а навіщо Тотенхему цей турнір?..в них зараз зовсім інші задачі стоять.3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):ого чого не здав того не ждав Лондонці вражають що одні що інші
Ну майже всі основні команди дають в кубках грати резервістам, тому мене це не здивувало.3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):ну взагалі то, я вважаю, що якщо ступив на цю дорогу, то маєш іти і якщо вони тупо злили гру, то моє відношення до них трохи похитнулося
Тотенхем одним складом за сезон проводить більше 55 офіційних матчів (це в середньому 2 гри в 8 днів ), любий футбольний фахівець скаже - що такі нагрузки не витримає ні один в світі футболіст, тому деякими матчами потрібно жертвувати. Лише в тих команд, в яких є велика лавка сильних запасних футболістів - може боротися на всіх футбольних фронтах. Тотенхем до таких команд не належить.3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):ну взагалі то, я вважаю, що якщо ступив на цю дорогу, то маєш іти і якщо вони тупо злили гру, то моє відношення до них трохи похитнулося
аналогічно3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):ну взагалі то, я вважаю, що якщо ступив на цю дорогу, то маєш іти і якщо вони тупо злили гру, то моє відношення до них трохи похитнулося
чув таку приказку "за двома зайцями побіжиш..."?)))NoMoneyNoCrysis сказав(ла):аналогічно
до того ж в Англії кубок ціниться так само як і чемпіонат, а вони поставилися до цього як до якоїсь міжсезонної товарки
дада чувЗнахарь сказав(ла):чув таку приказку "за двома зайцями побіжиш..."?)))
це кубок Англії а не ліги, по статистиці яку ти навів вони вигравали його в 91-у3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):глянувши досягнення клубу я бачу востаннє вигравали вони цей само турнір у 2009 році,
3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):ого чого не здав того не ждав Лондонці вражають що одні що інші
4:0
1-0 11' Murphy (pen)
RED CARD 13' Dawson
2-0 14' Murphy (pen)
3-0 23' Hand
4-0 45' Dembele