kredit_s сказав(ла):
були б в тебе зараз два тата або дві мами...
Вас дійсно цікавить моя думка з цього приводу?
Я була б дійсно рада, якби мене виховували жінки, тобто дві мами.
kredit_s сказав(ла):
коли перед нами думка однієї людини і поруч думка багатьох поколінь наймудріших людей
По-перше, це не одна людина, як ви висловились. Це офіційна позиція сексології. Якщо бажаєте, можу нактинути список імен дослідників, що працювали над цим питанням.
По-друге.
"Огласите весь список, пожалуйста" (с)
Що за наймудріші люди? Будь-ласка імена, і назви їх робіт\досліджень\творів, з переліком доказів, чому бісексуальність - хвороба.
О, тільки будь-ласка, не треба цитаток "мудреців" в стилі "Боженька на вушко нашептав, шо так ніззя". Це не докази, це тисячолітній маразм. (Я щиро прошу вибачення у тих, кого образили мої слова.)
Тут немає місця вірі, тому що все вже доведено наукою. Є
доведений факт, як те, що Земля має кулеподібну форму, а не пласка. Кожна людина від природи - бісексуальна. Все.
І сперечатись з цього приводу мають право лише компетентні в цьому плані люди - психологи, сексологи, психіатри і т.д.
Можна плюватись на "підарів", вступати в гомофобні співдружності, кричати про естетику, гріховність, моральність і бознащо, писати статті, книжечки, проповіді, але
говорити про те, що це неприродньо - розписуватись в своїй безграмотності і некомпетентності.
Не подобається таке положення справ? Напишіть дисертацію, проведіть ряд досліджень, ексепрментів.
Доведіть, що офіційна позиція світової психології - помилкова. І буде вам щастя.
Я, щиро кажучи, в шоці, які дрімучі стереотипи досі існують в головах людей.
[OFF]P.s. Я не пишу про етичну сторону питання гомофобії, тому що тут мої судження доволі жорсткі. Близький друг отримав перелом хребта, декілька дрібніших переломів і струс мозку, його коханий чоловік постраждав не менше. А все тому, що якимось "лікарям" на п'яну голову захотілось "полікувати" "хворих".
І в кого з них не в порядку з головою? В "хворих", чи в "лікарів"? [/OFF]