Kicya Leapardavna
Користувач
				
			- Реєстрація
 - 07.11.06
 
- Повідомлення
 - 45
 
- Репутація
 - 0
 
- Вік
 - 44
 
Різотто по-українські =)
Інгридієнти:
Оливкова олія
2 зубчики часнику
1 цибулина (середніх розмірів)
1 болгарський перець, порізний кубиками
1 жменька порізаних шампіньйонів
1 крупний помідор
Рис напівкруглий (1.5 стакани - 2 порції)
 
Приготування:
Розігіріваємо олію щоб вона пустила специфічний аромат
Почищений часник роздавлюємо ножем і обсмажуємо до світло-коричневої корочки. Потім виймаємо
Смажимо цибулю - її тільки протушкувати, але не до золотистості.
Вкидаємо у сковороду рис, шампіньйони та перець, порізаний кубиками.
Розмішуємо суміш, щоб рис повністю обмакнувся в олії.
Заливаємо заздалегідь приготовленим "соусом" - в півлітра киплячої води натерти помідор та посолити-поперчити за смаком.
ПОстійно слідкувати за кількістю рідини у рисі - сорт дуже швидко вбирає воду і страва може підгоріти.
Можливі варіянти соусів із морським коктейлем, м*ясом птиці etc
Шмашного! =)
			
			Інгридієнти:
Оливкова олія
2 зубчики часнику
1 цибулина (середніх розмірів)
1 болгарський перець, порізний кубиками
1 жменька порізаних шампіньйонів
1 крупний помідор
Рис напівкруглий (1.5 стакани - 2 порції)
Приготування:
Розігіріваємо олію щоб вона пустила специфічний аромат
Почищений часник роздавлюємо ножем і обсмажуємо до світло-коричневої корочки. Потім виймаємо
Смажимо цибулю - її тільки протушкувати, але не до золотистості.
Вкидаємо у сковороду рис, шампіньйони та перець, порізаний кубиками.
Розмішуємо суміш, щоб рис повністю обмакнувся в олії.
Заливаємо заздалегідь приготовленим "соусом" - в півлітра киплячої води натерти помідор та посолити-поперчити за смаком.
ПОстійно слідкувати за кількістю рідини у рисі - сорт дуже швидко вбирає воду і страва може підгоріти.
Можливі варіянти соусів із морським коктейлем, м*ясом птиці etc
Шмашного! =)
				
		
			
 