Якось періодами в мене з'являлося бажання попробувати цю мазючку... Начитавшись відгуків в інтренеті, для себе зробив висновок, що він мені більше не потрібен чим потрібен, так як результати дає не однозначні. Якщо риб клює, то він клює, якщо не клює, то пробую поізвращатися з приманками, оснастками... колись допомагає, колись ні - не завжди ж з великим уловом повертатися, це було б не по-рибацькиFishing сказав(ла):От недавно в універмазі з'явився "Аттрактант-мегастрайк", може вже хтось пробував як він ? допомагае в нашій місцевості при ловлі чи ні ?
Друже, ти тут більше платиш за "зрєліще", а не кількість упійманих хвостів Промахи тут регулярні. Окунь частіше добиває, в залежності від активності, а щука як правило атакує один раз, тому якщо ловити ціленаправлено її, то варто робити частіше і довші паузи. Іноді і для окуня це допомагає. Гірше якщо щука промазує і б'є вище по лєсці перекусуючи її. Було в мене два таких випадки, коли приходилось виловлювати поппериFShturman сказав(ла):Определил для себя интересную оснастку-поппер! Нравится как хищник атакует в верхних слоях, особенно щука. Но не всегда на поппер ловится, много пустых выходов, видать проводка у меня не правильная, а может хищник "косой" попадается.
я в долі!FShturman сказав(ла):По поводу Аттрактант-мегастрайк - думаю нада скинуться командой на один тюбик и выехать на "тест драйв", только что б ловили несколько человек одновременно с одинаковыми приманками, ну что б условия одинаковые соблюдались. Может тогда и увидим действие либо бездействие сего девайса.
Два заинтересованых лица уже есть! Еще желающие...Федька сказав(ла):я в долі!
+1 але на ці не мене не буде, через вихідні - я за.TelweN сказав(ла):На вихідні можна було б вийти,зібрать народу,зробить змагання без призу,щоб цікавіше рибалилось))
Я в прошлом году сидел на живца на судачка, подьехали дяди из Хмельницка с нашим дядей Полика и оформили всем штраф - а на счет того что директор разрешил, он сказал покажи где это написано.pivo сказав(ла):дядя в форме говорил што директор выделил там место от поворта холодного и до лодочной
Тот же знакомый ловит и в прикормку добавляет и говорит что очень хорошо рыбу привлекает - только он покупает фирмы"динамит" с шоколадным вкусом.Fishing сказав(ла):Аттрактант-мегастрайк", може вже хтось пробував як він