Рыбалка

• Автор теми Автор теми MaX
  • Дата створення Дата створення
А що, про змагання з фідеру так ніхто і не відпише? Чи з форумчван так нікого і не було?

Подскажите где можно попробовать микроджиг в Нетешине, могу с кем нибудь за компанию сходить. Интересует ради спортивного интереса.
Пишите в Л.С.

Декілька фото фідерних змагань

Процес таємного діпування :eek:

Деякі налаштовані тільки на біг фіш :cool:

Чайна церемонія

Виважування

А ось і риба

• Подобається
Реакції: Федька
Найкращий далекобійник

Далека відстань приносить карпа :)

Хтось зміг умовити рибу хоч якось клювати, а більшості лишалось тільки спати

Хто мае бажання сходить за щукой в межах нетішина пишіть в лс)))))

Поворушу темку... Якось на водосховищі з медіумхевіком, але з лайтовими окунцями =)
01_IMG_7785.jpg

02_IMG_7847.jpg

03_IMG_3877.jpg

04_IMG_3853.jpg

• Подобається
Реакції: bassspro та Oleg
Netishyn Street fishing
Коли не хочеться їхати за багато кілометрів, щоб пару годин порибалити, виходжу на міське озерце, де зажди можна половити дрібних полосатих на мікруху.

01_IMG_3649.jpg

04_IMG_3636.jpg

02_IMG_3650.jpg

06_IMG_3671.jpg

Кажуть, якщо "від пуза" нагодувати чорного вахтера, то починають ловится крупніші рибки...

08_IMG_3666.jpg

Може і правда? Вперше мені тут попався такий красавчик.

05_IMG_8240.jpg

Всем привет ! давно здесь небыл)
сразу же к делу, весной кто-то будет помагать в зарыблении?
попозже скину фотки как мы недано в озеро запустили еще около 50 кг малька!
тоесть получилось в этом году два раза закинули рыбу)

Чесно кажучи я і з минулого разу не бачив ніяких звітів і інформаціїї, і досі не зрозуміло чим це закінчилось

а чесно говоря ты заходил в магазины где собирали деньги? вот у них была информация и даже фотки!
или неслышал что уже рыбаки ловили???
кто интересовался тот все знал и даже на старом форуме я писал когда запускали и желающие могли приехать и все увидеть!
" і досі не зрозуміло чим це закінчилось"- такое ощущение что ты дал несколько сотен гривен и перед тобой неотчитались, а вопще ты чем то помог? просто непомню, если ошибся извеняюсь.
скоко я этим занимаюсь то заметил что в основном рыбаки у которых и снасти дорогие и ловят часто и фоток кучу выставляют с уловами , то вот они тем токо и занимаются что пи...жю и действий никаких, а те кто время от времени на рыбалку заходит то с ними попроще, они без лишних вопросов денюжку достали кинули и записались.

скоко я этим занимаюсь то заметил что в основном рыбаки у которых и снасти дорогие и ловят часто и фоток кучу выставляют с уловами , то вот они тем токо и занимаются что пи...жю и действий никаких, а те кто время от времени на рыбалку заходит то с ними попроще, они без лишних вопросов денюжку достали кинули и записались.
Не розумію чому у Вас стільки агресії і образ на людей з якими Ви навіть не знайомі. Усі люди різні, не треба їх об'єднувати. Дуже часто буває що "рыбаки у которых и снасти дорогие", "ловят часто", "фоток кучу выставляют с уловами" і "занимаются что пи...жю и действий никаких" - це зовсім різні люди.
За себе можу тільки сказати що із тих декількох рибалок за місяць третина майже без результату, третина рибалок на яких уся риба відпускається, і ще третина на яку можна подивитись в цій темі. Рибними стравами свою сім'ю я не часто бавлю :)

Щиро бажаю успіхів у Вашій справі.

І цікаво було б такі подивитись звіт про зариблення, і порадіти разом. Можливо також через цю тему з'явиться більше людей, які підтримають цю акцію.

• Подобається
Реакції: vitalom та Федька
скоко я этим занимаюсь то заметил что в основном рыбаки у которых и снасти дорогие и ловят часто и фоток кучу выставляют с уловами , то вот они тем токо и занимаются что пи...жю
Володю, ти трохи фільтруй свої не зовсім чемні фразочки. Я для тебе щось обіцяв? Ні! Які питання? А ти грозився, що буде куча інформації після акції, мені ж хочеться знати на що я не здав пару сотень гривень. Нажаль нічого не бачив... окрім передостаннього твого повідомлення. Організуєте зариблення міського озера, обовязково підтримаю, а в тій водоймі не бачу резону. Хоча дуже радий, що у вас вийшло.
и действий никаких
Особисто для тебе повторюсь, більшість риби відпускаю, а ти свою не відпустиш. Так що не порівнюй наші дії...

• Подобається
Реакції: vitalom та neon1
що буде куча інформації після акції
инфрмация по магазинам была, на акцию были приглашены.

більшість риби відпускаю
а я більшість риби запускаю !!!

а в тій водоймі не бачу резону
а в якій є резон??? в УТЦшному озеру??? тіпа всі говорять що воно біля дороги все видно і можна проконтролювати???
так чому ж там нема риби (крім сорної), чи тим хто промишляє сітками на сусідньому озері так тяжко через дорогу своє добро вночі перетянути? що стоїть з цього озера виловити рибу? та його сітками за декілька днів процідять. звичайно якщо запустити в малий "тазік" то звідти і легше потім зловити, а ось хто встигне перший, ви чи НЕви, про підводних мисливців я мовчу, для них ще 3-4 роки чекати.

і чим поганий тепличний земснаряд? Тим що велике озеро, з різноманітним рельєфом дна, з різними глубинами і перепадами глубин? тим що можна в одночас і покупатись там, і сімєю відпочити , і тим що ліс по одну сторону водойми , вода там найчистіша серед усіх озер?
ну да є идин мінус, про який говорять ті хто ..... тільки говорять(не буду вже висловлюватись) , що риба вся через канал в горинь піде.
як по мені то і що піде, що не піде, що вернеться, горинь у нас не така велика і глибока щоб там рибі задержуватись.
і те що плаваючи в озері я зустрічав нашу запущену рибу по всій водоймі, на каналі який до водосховища веде, а на каналі що до горині небачив.

Після насиченої робочої неділі корисно і біля води відпочити. Окунці ще досить активні і ловляться на різнотипні приманки. Рибалили з товаришем по новій схемі: спіймав; по бажанню сфоткав; і запустив у водойму.

_IMG_3879.jpg

_IMG_3868.jpg

_IMG_3878.jpg

_IMG_3869.jpg

_IMG_3882.jpg

_IMG_3920.jpg

_IMG_3921.jpg

_IMG_3907.jpg

_IMG_3899.jpg

_IMG_3919.jpg

• Подобається
Реакції: Zidane, bassspro та Oleg