M
mahnooo
На сьогоднішній день, це правда, а на рахунок майбутнього, я сумніваюсь: самовпевненість до добра не доводить.БУЛЬДОЗЕР сказав(ла):А что до американского "империализма" - им ничего никому не нужно доказывать и корчить из себя крутизну: их мировая экспансия естественна, то есть, прежде всего, основанная на экономической и финансовой мощи государства.
Краще довідка про прослухай курс, чим куплена 12-ка.Maka сказав(ла):Я уже молчу о том, что больше половины современных американских школьников оканчивают школу со справкой о прослушанном курсе, из-за того что не могут сдать экзамен.
У всіх ваших постах на форумі, ви підтримували політику СРСР. А це по вашому диктатура некласична? Її можна підтримувати? І взагалі, цікаве поняття, і хитре: "класична диктатура".Maka сказав(ла):Слушай, ну я же согласен, что диктатура и авторитаризм (в его классическом понимании) - вещи вредные. Но ты мою позицию рассматриваешь как будто я за диктатуру. Я тебе еще раз говорю - я против диктатуры
Це абсурд, або ідеалізм (як ви любите висловлюватись). Любій владі невластиві поняття - духовність і моральність.:-(Maka сказав(ла):Именно духовность и высокая нравственность - это залог правильного функционирования власти.
Я проти застосування військової сили в будь яких випадках (СРСР-Афганістан, Угорщина...; США-Ірак, Панама....). А в боротьбі (розвалі СРСР) США проти СРСР, на мою думку, більшу роль зіграла економічна політика Р.Рейгана , ніж "перестройка" М.Горбачова.БУЛЬДОЗЕР сказав(ла):Военное вмешательство - не есть гуд, но что делать, если кто-то не в меру борзеть начинает?
Spoch сказав(ла):Як на мене зовнішня політика РФ і США ідентична і ті і інші намагаються отримати якомога більший вплив у світі не цураючись будь-яких методів, різніця лише у тому, що сьогоднішня Росія занадто слабка
"Цели" якраз не відрізняються, це прагнення до світового панування. Методи і можливості в них різні, тому і використовують хто які може: військову силу, економічний шантаж, залякування...БУЛЬДОЗЕР сказав(ла):Извините, Spoch, абсолютно не согласен. Ни о какой идентичности не может быть речи: слишком разнятся цели.
З останніх диктаторів, при яких країна розвивалась швидкими темпами, мені відомий лише А. Піночет, якого не засуджувала світова (демократична) громадськість, крім прокомуністичних режимів і партій.Знахарь сказав(ла):Да... є непогані зразки, коли країною керують диктатори і держава розвивається швидкими темпами : Гітлер, Сталін, Кастро, да і Лукашенко (також багато чого вдалося добитися для своєї країни) і т.д. і т.п. -
По моєму Піночет керував 17 років (і сам, добровільно, здав свої повноваження), Україна зі своєю демократією існує стільки ж. А результат? Чилі найрозвинутіша країна Півд. Америки. (Опоненти - не згадуйте, буль ласка, про 3-5 тисяч загиблих на стадіоні в Сантьяго).Знахарь сказав(ла):щоб навчитися жити демократично потрібно не одне десятиліття...це дуже тяжка справа
"Товарищи" при СРСР жили "припевающи", а народ?:-(JohnSparrow сказав(ла):Почитайте, кстати, биографию товарища Горбачева.
Рабів, та їх дітей, і в Римській імперії кормили, але це не значило, що їх поважали. В Києві гречкою підкормлюють пенсіонерів, це показник чого?JohnSparrow сказав(ла):Кастро сразу после прихода к власти организовал своим распоряжением бесплатную ежедневную выдачу молока для всех детей. Богач или бедняк - не имеет значения, каждое утро на крылечке по бутылочке молока на каждого ребенка
А ЖК тарифи для них які?
Спаси нас Господи, від керівництва Україною "товарищами-люмпенами": це вже було.=-OJohnSparrow сказав(ла):Вы, дорогие товарищи, догадываетесь, что если страна производить больше не стала, но появились Лексусы, то это произошло за счет перераспределения доходов и кто-то оказался на улице?
Доцільніше було б запитати про долю ваших податків, а "Криворіжсталь" - це бюджет, це бувша властність держави. Це при Союзі все "належало":-p народу.JohnSparrow сказав(ла):А куда делись все-таки деньги от продажи "Криворожстали"? А как там поживает "Больница будущего"?
Можливо. Не бачив. Неподобство. Але ні Затулін, ні Лужков, ні "Євросоюз молодежи" (може не така назва), ні Цеков... не проти,=-O чомусь, такого становища речей: рос. мова і державний символ на г.Говерла їм важливіші? Чому так? Тому, що тільки "скотам" треба корито, а "святое место" їм до .... Так виходить.JohnSparrow сказав(ла):Я видел в инете фотку Малахова кургана в Севастополе после отдыха на нем выпускников 2008. Этот самый курган обильно полит кровью и при первой и при второй обороне Севастополя, в каком-то смысле это святое место. Так вот, там тупо свалка, так отдыхать могут только скоты, самые настоящие причем.
добавлено через 32 минуты
Репліка з залу: "З якої країни в карібському басейні, ризикуючи життям, люди на плавзасобах чомусь роблять спробу добратися до материка?"JohnSparrow сказав(ла):БУЛЬДОЗЕР, опять двадцать пять. Еще раз, специально для Вас повторяю вопрос: что плохого сделал конкретный человек Фидель Кастро?
Почитайте уважніше, на форумі є статистичні дані.JohnSparrow сказав(ла):Лукашенко. Вот Spoch написал по поводу ссылки, что автор - не очевидец (точнее, намекнул цитатой). При этом ни единый факт из ссылки не оспорил. Вопрос: чем именно плох Лукашенко? Лучше даже вот так: каковы негативные и позитивные результаты деятельности Лукашенко для его страны? Второй момент: эти плюсы и минусы давайте сравним с Украиной.
В СРСР Леніна майже всі рахували за вождя, але це не означало що вони праві. Більшість (не говорячи про половину), далеко не завжди права.JohnSparrow сказав(ла):Кстати, демократия ведь на марше. Отчего появились марки с ликом Романа Шухевича, если половина граждан считает его преступником, а не героем?
Можна рахувати себе туземцами, але являючись громадянином України, потрібно, по крайній мірі, не заважати її розвитку.JohnSparrow сказав(ла):Крымчане просто считают себя русскими, а не украинцами и имеют, между прочим, для этого все основания.