Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Закрытие этой темы разрешит проблему впечатлений, раз не нуждаетесь во мнениях пользователей, будет "палехче". СПАСИБО. Кто нуждается в еде и подзатыльниках обращайтесь, думаю пользователи помогут, а то вы ж молчите что голодны.
а какое отношение может быть к таким так ты? ты не добился в этой жизни ничего зато приходишь и делаешь из себя умника который может учить других как им жить и что делать. к таким как ты другово отношения как свинского в природе не может существовать.. если сильно такой умный вперед и с песней покупаешь домен хостинг делаешь сайт раскручиваешь его для начала хотя до уровня этого ресурса, а потом начинаешь когото учить что и как делать.
+1 за отдельную тему для аквариумистов, и не нужно модераторам отписывать прелесние коменты!!!!!!!, Мы уже все ними сити по горло. Я думаю Мы много не просим. А свое хамское поведение оставте при себе. Люди просто добиваются чтоб форум был похож на прежний, к которому Мы все привыкли.
Тaськa о чом вы тут проситe здeсь у aдминa бeзполeзно чтото просить... он жe упeртый столб сидящий зa монитором с мышкой.
П.С. Зaчeм било удaлять придeдущee сообщeниe, он чистой слeзы прaвдa!
EXstudent
нахєра козі баян? зараз ті ж самі собачники, потім котячники, потім інші тримателі тварин будть требувати окремий розділ який нафіг нікому не впав, як і окремий розділ для акваріумістів, що доказує дана тема там давно ніхто ніц не пише толкового.
для дебілів які не вміють читать правила, розділи Різне є тільки в ярмарці, яка допускає тільки одне купівлю/продаж, а не обговорення які водорослі і рибки краще тримати в акваріумі.
а ше для особливо умних хлібопекарів наш дивіз
PS
Это совсем не та тема, эта тема утопия (там сообщения датированные 2011 годом последние, потом при смене форума, мы уже были вынужденны писать на этой ветке), Нам не нужна аквариум как хобби, Мы требуем отдать нам старую тему, где в одной теми Мы могли покупать, отдавать, продавать, обсуждать. А 10% сообщений форума связано с аквариумами, зачем раскидать по всему форуму если можно выделить одну тему.
Ну и главное хотелось бы чтоб кто то другой с модераторов отписался, так как sonic - это гнусный тип, которому не место среди людей, просто хамло.
Таськаопять таки для дебілів купівля і продаж для цього є розділи в ярмарці. опять таки для вас особисто будете там писать свої тупі пости з продажаю будете знову в бані.
sonic, тут крім тебе ніхто себе так не веде, напевно Ти дуже невпевнена в собі людина, яка крім того, щоб обізвати когось нічого не може. Тобі напевно взагалі слабо написати, щось без образ да матів. А причому там бан, мені якось всеодно, з мене корона не впаде якщо Ви мене забанете. А і на останнє в тебе хоть якась освіта є, а то читати гидко "ми тут всі дебіли, а в тебе мат перемат +неграмотність пре".
а ніхто і прав не має..домен мій, хостінг мій, як хочу так і верчу..от повертів тебе в пожитєвий бан. а відповідь на твоє останнє прикинь є ще в далекому 1998 я закінчив факультет АСУ в львівському політехі..а от у тебе такого точно нема.
Сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.